Haal eindelijk nieuwe klanten binnen met LinkedIn

LEAD GENERATIE EN SOCIAL SELLING MET LINKEDIN EN SALES NAVIGATOR

Leer hoe jij nieuwe klanten binnenhaalt via LinkedIn tijdens deze training in Eindhoven

Data: 8 mei, 15 mei of 12 juni 2020.

27 maart is verplaatst naar 8 mei.

Voor wie?

Deze training is niet voor iedereen geschikt.

Deze training is namelijk bedoeld voor commerciële ondernemers, sales tijgers en deuren openers in een B2B omgeving. Jouw doel moet duidelijk zijn: je wilt binnenkomen bij nieuwe prospects. 

Is dat ook jouw doel, dan is deze training zeker het overwegen waard want hier ga jij ook meer business mee binnenhalen.

 

Nieuwe klanten

Cold-calling is niet meer van deze tijd. En klanten komen niet altijd vanzelf naar jou toe. LinkedIn in combinatie met Sales Navigator (de betaalde premium versie van LinkedIn) kan jou uiteindelijk met de juiste mensen in contact brengen.

 

Juiste beslissers?

In B2B trajecten heb je vaak met meerdere personen te maken die bij de beslissing betrokken zijn. Deze zogeheten Decision Making Unit kan met Sales Navigator automatisch voor jou in kaart gebracht worden. 

 

Misgelopen deals?

Veel deals gaan mis om de volgende redenen blijkt uit onderzoek van LinkedIn onder Sales professionals:

1. Niet de juiste contactpersoon (personen)

2. Niet snappen wat er speelt bij de klant

3. Geen persoonlijke of slechte benadering

 

In deze training leer je deze oorzaken te voorkomen zodat jij de juiste mensen op de juiste manier benaderd. Dit zal een echte eye-opener voor je worden maar ook meteen een deuren opener.

Wanneer en waar?

8 mei, 15 mei  of 12 juni in Eindhoven

De training vindt plaats van 10.00 uur tot ongeveer 16.30 uur bij ons op kantoor in Eindhoven. Hou rekening met uitloop.
 
Je vindt ons in het oude Philips-pand van Plan-B 
Hurksestraat 19 Unit 4.79
5652 AH  Eindhoven

Programma

 

Wat wordt behandeld?

Het programma van deze training is praktisch opgesteld. Dat houdt in dat we alles wat besproken en behandeld wordt ook daadwerkelijk toegepast gaat worden. Handen uit de mouwen dus en vingers op het toetsenbord (en de muis). En jij gaat met je eigen doelgroep en doelen aan de slag zodat je tijdens de training ook al contacten gaat leggen met prospects.
 
In ruim zes uur tijd gaan we zorgen dat je alles beheerst en op orde hebt om die nieuwe klanten binnen te halen. 
 
De basis
Eerst gaan we  de basis in orde maken. De standaard instellingen van LinkedIn nemen we door en daarna gaan we zorgen dat je een top profiel hebt. Een profiel dat als klantmagneet werkt, dat gevonden en begrepen wordt maar dat ook al converteert.
Zonder een goed profiel kun je lastig deuren openen, het is namelijk onderdeel van de eerste indruk en die moet goed zijn.
(voorafgaand aan de training analyseren we je profiel zodat we precies weten waar de verbeterpunten zitten).
 
Instellingen Sales Navigator
Sales Navigator werkt alleen als je de instellingen goed hebt staan. Op basis van de persoonlijke intake die we vooraf hebben gedaan, hebben we al voor jou de instellingen uitgewerkt zodat je deze direct kunt toepassen.
 
De Interface
Sales Navigator ziet er anders uit dan LinkedIn. We lopen hier doorheen en vertellen welke onderdelen belangrijk zijn.
 
Geavanceerd zoeken
Zoeken naar bedrijven (accounts) en de juiste personen (leads) maar ook opslaan van zoekopdrachten. Sales Navigator biedt veel interessante extra filters waarmee je precies de organisaties of personen kunt vinden die jij zoekt. Als je een goede zoekopdracht hebt dan slaan we deze op, zodat Sales Navigator jou steeds een update geeft bij nieuwe resultaten.
 
Opslaan en lists
Als je interessant personen of organisaties hebt gevonden dan kun je deze opslaan in zogeheten lists. We gaan een leadlist samenstellen zodat jij een lijst van organisaties en personen hebt waarmee je verder aan de slag kan. 
 
Onderzoeken organisaties
Sales Navigator geeft veel informatie over een organisatie. We gaan dit uitgebreid onderzoeken en jij doet dat natuurlijk met voor jou interessante organisaties. Vervolgens ga je kijken naar de door Sales Navigator voorgestelde beslissers (DMU).
 
Kwalificeren
Samen gaan we de gevonden beslissers en organisatie kwalificeren en bepalen hoe je ze het beste kunt benaderen. 
 
Eerste contact
Het eerst contact is belangrijk. Wat is je insteek? Hoe zorg je dat je ze op de juiste manier aanspreekt? Hoe zorg je dat ze je accepteren. We doen dit zowel via uitnodigingen als InMail. De verschillende tussen beiden worden besproken en we laten de voor en nadelen van beiden zien.
Vervolgens ga je ook het eerste contact leggen.
 
Follow Up
Wat is je volgende stap nadat je uitnodiging of InMail geaccepteerd is? We behandelen een aantal templates en mogelijkheden die je op maat voor jezelf gaat afmaken. Met als doel: een afspraak.
 
Gebruik van LinkedIn Smart Links
LinkedIn Smart Links, de opvolger van PointDrive, is de tool waarmee je offertes of informatie naar (potentiële) klanten kunt sturen maar ook volledig kunt monitoren of ze je informatie openen en wat ze precies bekijken. Deze tools is echt fantastisch! Vanaf nu zul je elk voorstel via Smart Links versturen.
 
Tips en Trucs
Wij gebruiken Sales Navigator al jaren dus we laten ook onze eigen tips en trucs zien. 
 
En verder:
– SSI Index
– Notificaties
– Samenwerken met Sales Navigator
– Discover
– De app
– Integratie Sales Navigator in LinkedIn
– Stappenplan en actieplan om het in je dagelijkse werkzaamheden te integreren
– nog veel meer.

En daarna?

Dan ben jij klaar om nieuwe klanten binnen te halen.

Wij durven te garanderen dat jij na deze training super enthousiast bij ons weggaat en waarschijnlijk nog dezelfde avond thuis achter je laptop kruipt om verder te gaan met LinkedIn. 
Met het actieplan en stappenplan kun je met je volledig ingerichte Sales Navigator omgeving aan de slag om nieuwe contacten te leggen en afspraken te maken.
 
Daarnaast krijg je een naslagwerk zodat je alles nog eens rustig kunt doornemen, een certificaat en een jaar lang gratis helpdesk!

Kosten?

€ 495,00 excl. BTW

Voor slechtst €495,00 excl. BTW kun je bij deze training aanwezig zijn en actief deelnemen. (Normale kosten €695,00).
 
Wat je krijgt voor € 495,00?
 
* Een persoonlijke intake (deze doen we digitaal om het programma ook op jouw wensen aan te sluiten);
* Instructies voorafgaand aan de training en materialen die je mee moet nemen;
* Begeleiding bij aanvragen (proef)account;

* Een training van minimaal zes uur, waarbij je zelf direct alles gaat toepassen;

* Medecursisten die net zo enthousiast zijn als jij;
* Allerlei tips en trucs waar je heel lang profijt van gaat hebben;
* Inzicht in hoe anderen het succesvol inzetten;
* Templates die je kunt gebruiken bij je eigen sales activiteiten;
* Een persoonlijke analyse van je profiel met verbeterpunten;
* Een deelname certificaat om aan de muur of boven je bed te hangen;
* Een digitaal naslagwerk;
* Een actieplan/stappenplan om zelf discipline te houden met Sales Navigator;
* Een jaar lang helpdesk.
 
Maar ook:
* Een goed verzorgde lunch;
* Koffie/thee en koekjes;
* Frisdrank als je wilt;
 
En nog veel meer, zoals persoonlijke aandacht voor al je vragen en leerdoelstellingen.
 
Bij twee of meer personen betaal je slechts voor 395,00 per persoon. 
 
Hoeveel nieuwe klanten moet je binnenhalen om dit terug te verdienen?
 
En dat allemaal in een inspirerende omgeving.

En nu?

Inschrijven dus

Twijfel dus niet langer en meld je aan want vol=vol. Bij deze training hebben we een maximum van 10 deelnemers. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en dan regelen we alles met jou. 

Meld je nu aan door dit formulier in te vullen

Trainingsdatum
8 mei15 mei12 juni

Waarom je voor Next Business Academy zou moeten kiezen?

Wij zijn dagelijks bezig met LinkedIn, zijn volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen en kennen alle ins en outs die er zijn. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren, voorafgaand aan de training analyseren wij je profiel en na de training volgen we jouw vooruitgang. Daarnaast ontvang je een uitgebreid naslagwerk zodat je later nog eens terug kunt kijken en mag je een jaar lang gebruik maken van onze helpdesk mocht je nog ergens tegenaan lopen.

Over de trainer Jan Willem Alphenaar

 

Jan Willem heeft al honderden organisaties en meer dan 16.000 mensen getraind hoe zij LinkedIn op de best mogelijke manier kunnen inzetten. 

Hij is een van de weinige LinkedIn trainers in Europa die echte expertise heeft in Sales Navigator en heeft daarom al in meerdere landen deze training mogen verzorgen.

Hij is dagelijks bezig met LinkedIn en volgt alle veranderingen op de voet. Hij is gepassioneerd in het overbrengen van zijn kennis naar anderen. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in binnen -en buitenland en geeft hij mini master classes, alles hierin ademt LinkedIn.

Disclaimer:


The LinkedIn Corporation is rechthebbende van de woord- en beeldmerken LINKEDIN. Next Business Academy B.V. is een onafhankelijke onderneming die op geen enkele wijze aan LinkedIn is verbonden. Waar op deze website de merken van LinkedIn worden gebruikt, is dat louter bedoeld om naar LinkedIn te verwijzen, en niet om daarmee de suggestie te wekken dat Next Business Academy B.V. op een directe dan wel indirecte manier commercieel verbonden is, noch dat er een overeenkomst bestaat tussen Next Business Academy B.V. en LinkedIn.

Contact


Next Business Academy B.V.
Hurksestraat 19 – 4.79
5652 AH Eindhoven
Nederland

06-27066822

www.nextbusinessacademy.nl