Ligt je call center plat? Zitten je Sales mensen en New Business Developers thuis met hun duimen te draaien? Blijven Leads uit?

Heeft je inside sales weinig te doen?

Pak het nu op met een LinkedIn Training. Laat je sales mensen zelf aan de slag gaan met LinkedIn en de leads opzoeken en benaderen.

De business moet natuurlijk gewoon doorgaan. Dat we allemaal thuis moeten werken betekent niet dat we niet hoeven te werken.

Ook voor onze business is dit een klap. Normaal hebben we de hele week trainingen gepland om bedrijven optimaal gebruik te laten maken van LinkedIn voor Marketing en Sales.
Maar wij zitten niet bij de pakken neer. Wij geven namelijk ook vaak trainingen aan internationale sales teams via onze online software. Live en op maat. Dus waarom dat nu niet inzetten?
 Dus vandaar dat we het volgende hebben opgesteld.

Een groepstraining vanaf de eigen thuiswerkplek

Wij verzorgen de training(en) online. LIVE!
Dat kan in 1 sessie of meerdere.

Al je sales mensen kunnen inloggen en de training LIVE volgen. Ze kunnen ook vragen stellen en krijgen direct opdrachten om zelf uit te voeren.

Helemaal afgesteld op jouw business en doelgroep.

Oftewel we gaan ons volledig focussen op hoe jouw sales mensen LinkedIn kunnen inzetten om de juiste leads te vinden en het contact te leggen.

Gestructureerd en op maat

Wij hebben al meer dan 500 trainingen gegeven. We weten dus absoluut waar we mee bezig zijn en houden dan ook een overzichtelijke structuur aan. Daardoor is het voor de deelnemers heel goed te volgen en vallen de stukjes meteen op hun plek.
We passen de inhoud van de verschillende onderdelen aan aan jouw organisatie zodat het nog sneller opgepikt wordt.

Praktische handvatten, direct aan de slag!

Geen oeverloos gepraat en theorien. Gewoon praktisch opgezet zodat je sales mensen direct aan de slag kunnen.
Na de training krijgen ze ook meteen een stappenplan op maat. Die aansluit bij jullie organisatie.
Dus na de online training en wat huiswerk kunnen ze aan de slag!

Mogelijke inhoud

Aan bod komt onder andere:

-> Optimaliseer je LinkedIn profiel
-> Ga aan de slag met het uitbreiden van je netwerk.
-> Zoeken van leads en contact leggen.
-> Hoe deel je je kennis?
-> Hoe kun je de interactie opzoeken?
-> Hoe pas je dit in binnen je dagelijkse werkzaamheden?
-> Do’s en dont’s
-> Tips en trucs
-> Vraag en antwoord

Interesse? Neem nu contact op.

Na het invullen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Om het geheel door te spreken en eventueel meteen een datum en tijd in te plannen!

Actie en doorpakken, daar houden wij van.
Waarom je voor Next Business Academy B.V. zou moeten kiezen?

Wij zijn dagelijks bezig met LinkedIn, zijn volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen en kennen alle ins en outs die er zijn. Wij vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren, voorafgaand aan de training analyseren wij je profiel en na de training volgen we jouw vooruitgang. Daarnaast ontvang je een uitgebreid naslagwerk zodat je later nog eens terug kunt kijken en mag je een jaar lang gebruik maken van onze helpdesk mocht je nog ergens tegenaan lopen.

Over de trainer Jan Willem Alphenaar

 

Jan Willem heeft al honderden organisaties en meer dan 16.000 mensen getraind hoe zij LinkedIn op de best mogelijke manier kunnen inzetten. Hij is dagelijks bezig met LinkedIn en volgt alle veranderingen op de voet. Hij is gepassioneerd in het overbrengen van zijn kennis naar anderen. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in binnen -en buitenland en geeft hij mini master classes, alles hierin ademt LinkedIn.

Disclaimer:

The LinkedIn Corporation is rechthebbende van de woord- en beeldmerken LINKEDIN. Next Business Academy B.V. is een onafhankelijke onderneming die op geen enkele wijze aan LinkedIn is verbonden. Waar op deze website de merken van LinkedIn worden gebruikt, is dat louter bedoeld om naar LinkedIn te verwijzen, en niet om daarmee de suggestie te wekken dat Next Business Academy B.V.  op een directe dan wel indirecte manier commercieel verbonden is, noch dat er een overeenkomst bestaat tussen Next Business Academy B.V.  en LinkedIn.

Contact

Next Business Academy B.V.
Hurksestraat 19 – 4.79
5652 AH  Eindhoven
Nederland

06-27066822

www.nextbusinessacademy.nl